Onze locatie


De paarden staan op een heerlijke, rustige plek niet ver van het centrum van Stabroek. Op een kleinschalige Paddock Paradise kunnen ze de hele dag zelf kiezen waar ze gaan en staan. Ze hebben onbeperkt ruwvoer ter beschikking en kunnen naast de leuke track en paddock die voor beweging zorgt ook enkele uren per dag de weide op voor een gezonde afwisseling. Laat vooral de foto’s voor zich spreken!

Bij goed weer werken we steeds buiten met de sessies, begeven we ons tussen de paarden en andere dieren, werken we in de kudde of naast de kudde of met 1 individueel paard in een aangelegde piste. Ook de rijlessen zullen in de aangelegde piste doorgaan.

Bij slecht weer kan er onder de stalling gewerkt worden met 1 individueel paard of kunnen we in het afgesloten deel werken naast de kudde.

In de winter hebben we licht, maar geen verwarming, waardoor warme kleding en schoenen wel belangrijk zijn. Opwarmen met een tasje thee of koffie kan gelukkig wel en ook blijft de stal boven vriespunt dankzij de warmte van de paarden.